Over ons

Douven Verhuur is opgericht in 2004 door Wil Douven, een monteur in hart en nieren. Gevestigd in het Limburgse Weert, is Douven Verhuur strategisch ideaal gelegen om zowel de Nederlandse als de Belgische of Duitse klant van dienst te zijn.

Evenementen

Evenementen vragen om voorbereiding. Maar soms gebeurt er iets onverwachts: de koeling gaat kapot, de tap doet het niet of de stroom ligt eruit. Dat zijn de momenten waar het op aankomt, de momenten waarop snel handelen noodzaak is. Juist dan kunt u rekenen op Douven Verhuur. We staan altijd voor u klaar. Een 9-tot-5-mentaliteit bestaat niet bij Douven.

Mobiliteit

Mobiliteitsoplossingen behoren eveneens tot de kern van Douven Verhuur. Voor zowel korte als langere tijd bieden wij een breed scala aan mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een scooter voor een dag of een vrachtwagen voor een verhuizing: Douven Verhuur biedt een breed scala aan voertuigen.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen
of opmerkingen?

bel +31(0)495 - 45 17 78
info@douvenverhuur.nl

Evenementenverhuur

Douven Verhuur levert onder meer koelwagens, toiletwagens, tapcontainers, podiumwagens en snackcontainers. Vele evenementenbureaus, horecabedrijven, stichtingen, bedrijven en particulieren schakelen Douven in voor een evenement op maat. Ook slagerijen en bakkerijen weten de weg naar Douven te vinden, maar dan vooral voor koeloplossingen.

Ga naar onze producten

Limburgse wortels

Douven is geworteld in Limburg en levert jaarlijks aan tientallen evenementen in de provincie. Maar ook ver buiten de provinciegrenzen worden de producten van Douven Verhuur gebruikt. Van de Duitse Nürburgring tot Hyde Park in Londen: Douven levert.

Ga naar onze referenties