Heeft u vragen
of opmerkingen?

+31(0)495 - 45 17 78
info@douvenverhuur.nl

Vriesopslag in alle maten

In ons breed assortiment vindt u verschillende types vriescontainers. Zo bieden wij u een REEFER vriescontainer aan, waarvan we zowel een kleinere 10 ft en een grotere 20 ft ter beschikking hebben. Voor grotere evenementen is een HACCP vriescontainer meer geschikt. Zijn volume van 30m³ zorgt voor een ruime opslagplaats, waardoor u goederen efficiënt kunt laden of lossen. Een brede deur met oprijplaat biedt ook een zeker gemak bij het transport van bijvoorbeeld paletten.

Snel en naar uw eisen geleverd

Wanneer u een oplossing heeft gekozen voor uw vriesopslag, leveren wij deze graag af op de exacte locatie van uw voorkeur. Met onze eigen transportservice gebeurt dat op een snelle en nauwkeurige manier. Dat is weer een zorg minder voor u. Als er toch iets misgaat met uw vriescel, komen we bovendien zo snel mogelijk ter plaatse voor herstel. Lijkt een van onze opties ideaal voor u of heeft u nog enkele vragen? Vraag dan een offerte aan of bel naar +31(0)495 – 45 17 78.

Waarom Douven Verhuur?

  • Hoge leverbetrouwbaarheid
  • 24/7 bereikbaar
  • Eigen transportdienst
  • Eigen onderhoudsdienst
  • Breed aanbod, sterk netwerk

Ontdek ons assortiment

Houd het hoofd koel tijdens ieder evenement, blijf mobiel en wees verzekerd van betrouwbaar transport. Ontdek het brede assortiment van Douven Verhuur.