Vriescontainer verhuur

Ga naar onze koelcontainer

Heeft u vragen
of opmerkingen?

+31(0)495 - 45 17 78
info@douvenverhuur.nl

Vriescontainer verhuur voor de voedingsindustrie en horeca

Koel- en vriescontainers die aan de HACCP- eisen voldoen zijn onmisbaar in de voedingsindustrie en horecagelegenheden. Onze vriescontainers hebben een capaciteit van zo’n 30 m³. Alle containers hebben een enkele brede deur en een oprijplaat zodat het laden en lossen zeer eenvoudig gaat. Zo kunt u er zelfs paletten in- en uitladen. Wilt u de container enkel gebruiken voor het vriezen of juist alleen het koelen van producten? Via de vooraf ingestelde schakelaar selecteert u in een handomdraai de functie van de container. Extra handig wanneer u zowel vries- als koelproducten gebruikt. Als het even misgaat, staan we ook 24/7 ter beschikking om u van dienst te zijn.

Professionele vriescontainer verhuur

Douven Verhuur staat bekend om het brede aanbod en een groot netwerk. Daarnaast zijn wij u optimaal van dienst dankzij onze eigen transport- en onderhoudsdienst. Of het nu om een buurtborrel of om een groot evenement zoals Pinkpop gaat, wij zijn er voor u! Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek de mogelijkheden. Heeft u vragen of komt u graag meer te weten over onze vriescontainer verhuur? Wij zijn te bereiken via +31(0)495 – 45 17 78.

Waarom Douven Verhuur?

  • Hoge leverbetrouwbaarheid
  • 24/7 bereikbaar
  • Eigen transportdienst
  • Eigen onderhoudsdienst
  • Breed aanbod, sterk netwerk

Ontdek ons assortiment

Houd het hoofd koel tijdens ieder evenement, blijf mobiel en wees verzekerd van betrouwbaar transport. Ontdek het brede assortiment van Douven Verhuur.