Noodkoeling

Ga naar onze koeling

Heeft u vragen
of opmerkingen?

+31(0)495 - 45 17 78
info@douvenverhuur.nl

Noodkoeling is uw garantie op een goed evenement

Een koeling die kapotgaat, het kan altijd gebeuren. Toch wilt u graag koele dranken serveren zodat uw gasten klachtenvrij kunnen genieten. Noodkoeling is op deze momenten noodzakelijk. Met onze 24/7 bereikbaarheid staan wij dag en nacht gereed om zo snel mogelijk in te grijpen. In ons uitgebreide assortiment vindt u ongetwijfeld altijd een gepaste oplossing.

Met eigen transport en onderhoud zo bij u

Onze onderhoudsservice is snel ter plaatse om het probleem te analyseren en aan te pakken. Wanneer een ander toestel noodzakelijk is als noodkoeling, brengt onze transportservice dit zo snel mogelijk en meteen op de juiste plek. Vele jaren ervaring zorgen ervoor dat wij paraat staan bij elk type incident.

Geef toeval geen schijn van kans

Een vlot verloop van uw evenement is waar wij naar streven bij Douven Verhuur. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van noodkoeling? Wij helpen u graag verder als u contact met ons opneemt op het telefoonnummer +31(0)495 - 45 17 78.

Waarom Douven Verhuur?

  • Hoge leverbetrouwbaarheid
  • 24/7 bereikbaar
  • Eigen transportdienst
  • Eigen onderhoudsdienst
  • Breed aanbod, sterk netwerk

Ontdek ons assortiment

Houd het hoofd koel tijdens ieder evenement, blijf mobiel en wees verzekerd van betrouwbaar transport. Ontdek het brede assortiment van Douven Verhuur.