Koelcontainer huren

Ga naar onze koelcontainer

Heeft u vragen
of opmerkingen?

+31(0)495 - 45 17 78
info@douvenverhuur.nl

Welke koelcontainer gaat u huren?

Zoals u al heeft kunnen lezen, kunt u twee verschillende vries- en koelcontainers huren. De REEFER is beschikbaar in 10 ft en 20 ft. De HACCP koel- en vriescontainers beschikken over een capaciteit van zo’n 30 m³. Hierdoor onmisbaar in de voedingsindustrie en horeca. Deze koelcontainers zijn voorzien van een enkele brede deur en een oprijplaat. Laden en lossen gaat hierdoor zeer eenvoudig. Moet u enkel koelen of vriezen? Via de schakelaar kunt u dit zelf bedienen.

Wees goed voorbereid

Het kan zomaar zo zijn dat er onverwachts meer drank verkocht wordt dan gedacht. Op zo’n moment is het fijn wanneer er een grote voorraad aan drank koel staat. Hiervoor zijn onze koelopleggers zeer geschikt. Benieuwd welke koelcontainer u het beste kunt huren? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)495 – 45 17 78 of stuur een e-mail naar info@douvenverhuur.nl.

Waarom Douven Verhuur?

  • Hoge leverbetrouwbaarheid
  • 24/7 bereikbaar
  • Eigen transportdienst
  • Eigen onderhoudsdienst
  • Breed aanbod, sterk netwerk

Ontdek ons assortiment

Houd het hoofd koel tijdens ieder evenement, blijf mobiel en wees verzekerd van betrouwbaar transport. Ontdek het brede assortiment van Douven Verhuur.