Koelaanhanger huren

Ga naar onze koelaanhangers

Heeft u vragen
of opmerkingen?

+31(0)495 - 45 17 78
info@douvenverhuur.nl

Wat u moet weten wanneer u een koelaanhanger gaat huren

Een koelaanhangwagen huren is een mobiele manier van koelen die ideaal is wanneer er bijvoorbeeld een festival of evenement op de planning staat. De koelaanhangwagen die u bij ons kunt huren:

  • Heeft een buitenmaat van 500 x 230 x 255 cm
  • Heeft een laadvermogen van 1875 kg
  • Heeft een minimum temperatuurbereik van 3 graden en een maximaal bereik van 20 graden
  • Is af te zekeren op 16A en heeft een stroomvoorziening van 230 VAC nodig

Verder is de koelaanhanger voorzien van dubbele deuren, steunpoten, verlichting en een slot.

Te huur voor grotere evenementen: de koeloplegger

Voor een grootschaliger evenement, bijvoorbeeld een festival, vindt u bij ons ook een koeloplegger te huur. Hiermee houdt u eenvoudig grote hoeveelheden drank koel kunnen. De trailer dient dan als centrum vanwaar u uw bars blijft aanvullen, waardoor uw gasten tevreden blijven. Met deze koeloplegger huurt u de ideale opslagplaats om efficiënt aan de slag te gaan.

Alles voor uw evenement op één plek

Naast het huren van een koelaanhangwagen kunt u bij ons nog veel meer huren. Denk bijvoorbeeld aan toiletcontainers, kassa-units en tapcontainers. Oftewel, alles voor een onvergetelijk en goed georganiseerd evenement. Bekijk het volledige aanbod online en maak uw evenement compleet. Ook particulieren zijn wij graag van dienst.

Een koelaanhangwagen huren bij Douven Verhuur uit Weert

Veel producten hebben wij zelf gerealiseerd in onze werkplaats. En om de kwaliteit te behouden voeren wij ook het onderhoud en transport zelf uit. Wij zijn 24/7 bereikbaar en beloven u een hoge leverbetrouwbaarheid. Enthousiast geworden? Vraag eenvoudig online een offerte aan voor het huren van een koelaanhanger of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via +31(0)495 – 45 17 78.

Waarom Douven Verhuur?

  • Hoge leverbetrouwbaarheid
  • 24/7 bereikbaar
  • Eigen transportdienst
  • Eigen onderhoudsdienst
  • Breed aanbod, sterk netwerk

Ontdek ons assortiment

Houd het hoofd koel tijdens ieder evenement, blijf mobiel en wees verzekerd van betrouwbaar transport. Ontdek het brede assortiment van Douven Verhuur.