Evenementenverhuur Limburg

Ga naar onze evenementenmateriaal

Heeft u vragen
of opmerkingen?

+31(0)495 - 45 17 78
info@douvenverhuur.nl

U zoekt iemand die uw evenementenverhuur regelt in Limburg?

Bent u op zoek naar iemand die u helpt, een evenementenverhuur in de omgeving van Limburg? Wij helpen u graag verder. Daarnaast houden wij wel van een uitdaging, dus laat ons vooral weten wat u nodig heeft, dan denken wij met u mee. Van tapcontainers tot podiumwagens en een kassa-unit, wij zorgen dat u de benodigdheden voor uw evenement heeft, en deze brengen vanuit Limburg naar uw feestlocatie toe. Dat maakt ons een geschikt evenementenverhuur voor al uw feesten in de omgeving van Limburg.

We stonden eerder op grote evenementen

Wij hebben al bij een aantal grote evenementen geholpen, zowel binnen en buiten Limburg. Evenementen zoals Pinkpop en Bospop. Staan we binnenkort ook op uw evenement? Wij zijn beschikbaar in heel de Benelux. Heeft u vragen over uw opties, of wilt u gebruikmaken van ons evenementenverhuur in Limburg? U kunt ons bellen op 495-45 17 78 of stuur ons een e-mail: info@douvenverhuur.nl.

Waarom Douven Verhuur?

  • Hoge leverbetrouwbaarheid
  • 24/7 bereikbaar
  • Eigen transportdienst
  • Eigen onderhoudsdienst
  • Breed aanbod, sterk netwerk

Ontdek ons assortiment

Houd het hoofd koel tijdens ieder evenement, blijf mobiel en wees verzekerd van betrouwbaar transport. Ontdek het brede assortiment van Douven Verhuur.