Evenementen transport

Ga naar onze evenementenmateriaal

Heeft u vragen
of opmerkingen?

+31(0)495 - 45 17 78
info@douvenverhuur.nl

Voor alle evenementen verzorgen wij transport

Wanneer u voor een evenement een van onze producten huurt bij ons, leveren we het naar uw voorkeuren aan. U mag ons daar vertellen waar u het product graag zag staan, dan zetten we het meteen op de juiste plek. Onze chauffeurs zijn voldoende ervaren om met de nodige nauwkeurigheid te werken. U kan ook bij ons terecht voor al uw mobiliteitsproblemen. Zo hebben we gators, trailers en bedrijfswagens die ervoor zorgen dat uw evenement op wieltjes loopt. Douven Verhuur helpt u dit te realiseren.

Helemaal naar uw behoeften

Bij goed transport is heldere communicatie belangrijk. Zodra u een offerte aanvraagt, horen wij graag uw verzoeken, hoe specifiek deze ook zijn. Verandert er nog iets aan uw leveringswensen? Dan kunt u contact opnemen met ons en we helpen u graag verder. Als er iets fout is gegaan bij de levering, kunt u altijd terecht met uw vragen bij de chauffeur. Bij materiële problemen staan wij ook 24/7 voor u klaar, zodat uw evenement onverstoord doorgaat. Als u liever zelf het transport voor uw evenementen regelt, is dat natuurlijk ook mogelijk. Voor verdere vragen kunt u ook altijd contact opnemen via het telefoonnummer +31(0)495 – 45 17 78.

Waarom Douven Verhuur?

  • Hoge leverbetrouwbaarheid
  • 24/7 bereikbaar
  • Eigen transportdienst
  • Eigen onderhoudsdienst
  • Breed aanbod, sterk netwerk

Ontdek ons assortiment

Houd het hoofd koel tijdens ieder evenement, blijf mobiel en wees verzekerd van betrouwbaar transport. Ontdek het brede assortiment van Douven Verhuur.