Evenementen biertap

Ga naar onze biertappen

Heeft u vragen
of opmerkingen?

+31(0)495 - 45 17 78
info@douvenverhuur.nl

Voor al uw evenementen een betrouwbare biertap

De tapcontainer kan op verschillende manieren op uw evenemententerrein geplaatst worden, omdat hij langs drie kanten opent. Na het gebruik is de container ook weer volledig afsluitbaar, waardoor u diefstallen kan vermijden. Met vier keer een combinatie van een dubbele biertap en een spoelbak, zet u deze ook in voor grotere evenementen. Zelfs een publiek van 3.000 personen kan deze container vlot bedienen. Dankzij een pythonaansluiting kunt u ook tankbier serveren, zeker handig voor grote festivalgelegenheden. Daarbij zijn er ook nog vier koelkasten aangesloten, zodat frisdranken of andere alcoholische dranken ook koel te serveren zijn. Met een van onze koelcellen vlakbij de tapcontainer, kan u de tapcontainer ook continu aanvullen.

Meteen op de juiste locatie geplaatst

Bij Douven Verhuur in Weert maken wij het u graag zo makkelijk mogelijk. Wij leveren de biertap dan ook liefst direct op uw evenementen, en daar waar u hem graag ziet staan. De tapcontainer is binnen de 15 minuten operationeel, waardoor u er snel mee aan de slag kan. Bij problemen of fouten, staan we ook 24/7 klaar om uw evenement feilloos te laten verlopen. Denkt u dat onze tapcontainers op uw evenement thuishoren? Vraag dan heel eenvoudig een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op: +31(0)495 – 45 17 78.

Waarom Douven Verhuur?

  • Hoge leverbetrouwbaarheid
  • 24/7 bereikbaar
  • Eigen transportdienst
  • Eigen onderhoudsdienst
  • Breed aanbod, sterk netwerk

Ontdek ons assortiment

Houd het hoofd koel tijdens ieder evenement, blijf mobiel en wees verzekerd van betrouwbaar transport. Ontdek het brede assortiment van Douven Verhuur.