Onze klanten

Marijn Liebregts, Stichting de Kloontjes

Afspraken worden nagekomen.

Voor Intents Festival heeft Douven koelcontainers geleverd. De koelcontainers zijn kwalitatief goed, marktconform geprijsd en op tijd geleverd en weer opgehaald. De communicatie is prima en afspraken worden nagekomen. Fijne samenwerking!

Bekijk klant

Sander van der Kaaij, Bavaria

Zeer punctueel.

Douven Verhuur heeft voor Bavaria koelcontainers geleverd voor diverse festivals binnen Nederland. Bestellen is heel eenvoudig en de prijs-kwaliteitverhouding is goed. Douven werkt zeer punctueel en bij een afwijkende planning nemen ze zelf contact op met de klant ter plaatse. Kortom, een prettige partij om mee samen te werken!

Bekijk klant

Marijn van Roode, FreshGrooves Event Support

Altijd op tijd.

FreshGrooves heeft Douven Verhuur al talloze keren ingeschakeld voor het leveren van koelcontainers. Van het kampioenschap van PSV tot grootschalige events in het Goffertpark Nijmegen en het Leijpark in Tilburg: Douven levert altijd op tijd. Bestellen is heel eenvoudig, je hebt direct contact met de planner. De prijs-kwaliteitverhouding is top en mocht er een keer een storing zijn dan wordt het op korte termijn verholpen.

 

Bekijk klant

Freddy Lamers, De Klok Dranken

Prima materiaal, flexibiliteit en service

Gedurende het seizoen levert Douven voor ons meerdere diensten op evenementengebied, waaronder koelcontainers en koeltrailers met trekker. Bij Douven begrijpen ze dat kwaliteit erg belangrijk is en dat is ook wat we onze klanten willen bieden. Bestellen gaat gemakkelijk maar er is ook flexibiliteit en dat is bij evenementen belangrijk. Gemaakte afspraken worden zo goed mogelijk nagekomen en anders vindt tijdig overleg plaats. Kortom: prima materiaal, flexibiliteit en service, dat wil toch iedereen!

Bekijk klant