Verhuur evenementenmateriaal

Verhuur van verschillende faciliteiten voor evenementen is de specialiteit van Douven Verhuur. Met een groot aanbod van evenementenmateriaal dat altijd klaar staat voor verhuur, bieden wij u graag een volledige service aan. Met onze jaren ervaring en een uitgebreid netwerk maken wij de organisatie van uw evenement heel gemakkelijk. Ons evenementenmateriaal staat altijd klaar voor verhuur.

Verhuur van alle benodigdheden voor uw evenementen

Douven Verhuur staat voor evenementenservice op maat. Douven beschikt over een groot aanbod aan koelwagens, toiletwagens, tapcontainers, snackwagens, kassa-units, kantoorunits en verkoopcontainers. Daarnaast biedt Douven mobiliteitsoplossingen, denk aan trailers, bedrijfswagens en scooters. Zo zorgt Douven Verhuur voor u, bij grote en kleine evenementen, vooral in de Benelux. Organiseert u een kleinschaliger dorpsfeest of een meerdaags festival? Onze strategische ligging zorgt ervoor dat ons evenementenmateriaal ter verhuur makkelijk terechtkomt bij onze Nederlandse, Belgische en Duitse klanten, ongeacht de schaal.

Sterk netwerk

Douven maakt het graag zo makkelijk mogelijk. Daarom gaat onze service verder dan verhuur. Bij de verhuur van ons evenementenmateriaal staan we dan ook altijd klaar om een helpende hand te bieden wanneer er toch iets fout gaat. Douven heeft veel ervaring en een sterk netwerk. Daardoor kunnen we ook ontzorgen met andere voorzieningen, zoals dranghekken en douchecabines. Vertel ons wat u nodig heeft en daag ons uit. We denken graag met u mee. Twijfel daarom zeker niet om contact met ons op te nemen via +31(0)495 – 45 17 78.