Transportservice

Douven Verhuur beschikt over een eigen transportservice. Verhuurde producten worden door ervaren chauffeurs geleverd, geplaatst en weer opgehaald, snel en volgens afspraak.

Onze chauffeurs begrijpen als geen ander dat er efficiënt gewerkt moet worden tijdens de opbouwdagen van een evenement, juist dan laat Douven Verhuur haar expertise zien. Door onze manier van werken kunnen wij in enkele minuten een geladen koelcontainer plaatsen, centimeter nauwkeurig, met minimaal oponthoud voor de overige partijen!

Liever zelf het transport verzorgen? Dat kan natuurlijk ook.

Meer weten?

Neem contact op

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan
Bevestig onze offerte
Transport
Gebruik je product

Aan het begin van iedere samenwerking staat het maken van goede afspraken centraal. Vrijwel altijd is het aanvragen van een offerte de eerste stap. Heeft u hulp nodig bij het bepalen van het juiste product? Neem contact op en wij helpen u graag.

Bent u het eens met ons aanbod? Dan ontvangen we graag een bevestiging. De gemaakte afspraken leggen we vast. Later nog wijzigen? Geen probleem. Voorafgaand aan de levering nemen we nog contact met u op. Zelf informeren naar de voortgang mag uiteraard altijd!

Het moment is daar, wij gaan de levering in gang zetten. Wij nemen eerst contact met u op om te controleren of alles nog naar wens is.

Onze chauffeurs hebben het product of de producten geleverd. Zijn er nog vragen? Stel ze aan de chauffeur of bel ons op, wij staan u graag te woord. Mocht er onverhoopt iets voordoen met het product? Bel ons, dat kan 24/7.