Koeling

Geen feestje zonder koud bier. En ook voor etenswaren is koeling onmisbaar. Douven verhuurt koelcontainers, koelcellen en koelaanhangers. Kijk welke koeloplossing bij u past of laat u vrijblijvend adviseren.

Douven Verhuur heeft een eigen onderhoudsdienst. Daardoor zijn onze koelsystemen altijd betrouwbaar en hygiënisch. Goed om te weten: alle koelsystemen worden jaarlijks geïnspecteerd door een extern, gecertificeerd bureau.

Koelcontainers

Douven Verhuur biedt hoogwaardige koelcontainers voor koelen en vriezen. Kies voor veel capaciteit en wees verzekerd van HACCP-kwaliteit. Grote flexibiliteit in huurmogelijkheden. Vraag naar de voorwaarden.

Koelcellen

Lichtgewicht en compact: de koelcellen van Douven zijn stekkerklaar en daardoor ideaal voor eindeloos veel toepassingen. De koelcellen draaien op 220 volt en zijn dus geschikt voor zowel kleine evenementen als voor thuisgebruik.  Efficiënt koelen voor kleine volumes.

Koelaanhangers

Wie flexibel wil zijn, kiest voor een koelaanhanger. Grote afmetingen, grote mogelijkheden. Alle koelaanhangers zijn voorzien van binnenverlichting voor comfortabel gebruik. Koelaanhangers zijn ideaal als mobiele koeling, bijvoorbeeld bij het verzorgen van catering. Tip: koelaanhangers worden veel verhuurd, dus reserveer op tijd.